Πρώην δασκάλαπου διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans αποκάλυψε ότι είναι έγκυοςαπό πρώην μαθητή της, με τον οποίον πέρασαν μια παθιασμένη βραδιά, χωρίς όμως η ίδια να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 33χρονη Amy Kupps ήταν δασκάλα σε σχολείο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, όμως απολύθηκε τον προηγούμενο χρόνο, όταν αποκαλύφθηκε ο λογαριασμός που διατηρούσε στο OnlyFans.

Η ίδια έκτοτε δεν είχε καμία επαφή με το σχολείο, όμως ένα βράδυ που βγήκε σε ένα κλαμπ, συνάντησε τυχαία έναν παλιό μαθητή της, ο οποίος πλέον είναι 22 ετών. Αυτή δεν τον αναγνώρισε, όμως εκείνος θυμήθηκε ποια ήταν και αμέσως εκδήλωσε το ερωτικό του ενδιαφέρον. Έτσι, μετά από λίγα ποτά κατέληξαν στο σπίτι του, όπου κοιμήθηκαν μαζί.

Η 33χρονη Amy Kupps

Παρόλα αυτά, όταν ξύπνησαν το επόμενο πρωί μετά το one night stand, η 33χρονη είδε τον 22χρονο να είναι κάπως αμήχανος και όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος την αποκάλεσε «κυρία Kupps». Τότε, είπε ότι γνώριζε ότι ήταν παλιά καθηγήτρια του και πως την θυμόταν, επειδή είχε ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

Η Amy Kupps ένιωσε σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε, ενώ έφτασε σε σημείο να δει έγγραφα, όπου αποδείκνυαν πράγματι την ταυτότητα του άντρα που είχε απέναντί της.

«Μου είπε ότι ήταν πρώην μαθητής μου και μάλιστα έβγαλε την επετηρίδα του για να το αποδείξει», είπε χαρακτηριστικά η Kupps και πρόσθεσε ότι «σοκαρίστηκα. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρη: Δεν είχα ιδέα ότι ήταν πρώην μαθητής και αν το ήξερα, δεν θα είχα πάει σπίτι μαζί του».

«Θα φροντίσω αυτό το μωρό μόνη μου»

Η πρώην δασκάλα δεν επικοινώνησε ξανά με τον 22χρονο, όμως μετά από λίγες εβδομάδες ένιωσε αδιαθεσία και έκανε τεστ εγκυμοσύνης, όπου το αποτέλεσμα ήταν θετικό. «Όταν το τεστ εγκυμοσύνης φάνηκε θετικό, έμεινα άφωνη», είπε η 33χρονη που ήδη έχει έναν 8χρονο γιο και μια κόρη 10 ετών.

«Είμαι πιστή καθολική, οπότε η άμβλωση δεν είναι επιλογή για μένα, αν και υποστηρίζω το δικαίωμα των άλλων γυναικών να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος σοκαρίστηκε όταν έμαθε τα νέα. Παρόλα αυτά, η ίδια ξεκαθάρισε ότι θέλει να μεγαλώσει μόνη το παιδί της και ότι δεν χρειάζεται ο 22χρονος να έχει επαφή με το παιδί του.

«Του είπα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί γιατί έχω οικονομική σταθερότητα και δεν θέλω μια σχέση μαζί του… Θα φροντίσω αυτό το μωρό μόνη μου και είμαστε και οι δύο ικανοποιημένοι να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε ότι «η οικογένειά του δεν έχει ιδέα… Αν νιώθει έτοιμος στο μέλλον, είναι ευπρόσδεκτος να γνωρίσει το μωρό του. Έχει πολλά καλά χρόνια μπροστά του που πρέπει να τα χαρεί. Σίγουρα απόλαυσα τα 20 μου».

Πλέον, η ίδια φροντίζει να αποφεύγει τα αρνητικά σχόλια, ενώ δηλώνει «ενθουσιασμένη να δω τι φέρνει το μέλλον».

Πηγή: newsbeast.gr