Δημοσίευμα ελληνικής αθλητικής εφημερίδας ήθελε τον Γιάκομπ Κέλετ, τον Δανό διαιτητή που είχε σφυρίξει στο φετινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1, να έχει δεχθεί απειλές όταν γύρισε στην πατρίδα του και το επιβεβαίωσε τώρα και ο ίδιος μιλώντας σε ιστοσελίδα της Δανίας.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Μπιέλ και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι και ισοφάρισαν με τον Σπόραρ.

Ένα ντέρμπι με ένταση και πολλά νεύρα μετά το τέλος, με την εφημερίδα Live Sport να υποστηρίζει σε σημερινό (23/3) δημοσίευμά της ότι ο Κέλετ είχε δεχθεί απειλές όταν επέστρεψε στην πατρίδα του. Δημοσίευμα που επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα Tipsbladet της Δανίας.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι δέχθηκα άσχημα μηνύματα μετά το παιχνίδι. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν είσαι διαιτητής υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν πολλά ιντερνετικά τρολ», είπε σχετικά ο Δανός διαιτητής, ο οποίος σε ερώτηση για το αν υπήρχαν και απειλές για τη ζωή του έδωσε την εξής απάντηση: «Ναι, πιθανό να μπορείς να πεις ότι υπήρχαν απειλές για τη ζωή μου. Είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις τι είναι τι, αλλά δεν με επηρεάζει καθόλου».

Πηγή: newsbeast.gr