Σε 10 συλλήψεις προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (9/2) η ΕΛ.ΑΣ., καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν «επίσκεψη» με… άγριες διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί μετά το ματς με την Καρδίτσα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο, ομάδα οπαδών που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της με ύβρεις. Στη συνέχεια η προαναφερόμενη ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές στο φυλάκιο του προπονητικού κέντρου, στον εσωτερικό του χώρο, καθώς και σε δύο κάμερες ασφαλείας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που προέβησαν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ανωτέρω ατόμων, προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 15 άτομα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες και συνελήφθησαν 10 άτομα (ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 32 ετών), εκ των προσαχθέντων. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbeast.gr