Ένας κωμικός από το Λος Άντζελες, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Joe El Cholo, πέθανε δύο μέρες μετά το βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά μέσα, όπου κατέγραφε τη μάχη με την Covid-19 λέγοντας πως «αμφισβητώ ότι είναι τόσο άσχημη».

Στο τέλος βέβαια κατέληξε να «παλεύω για τη ζωή μου», χάνοντας δυστυχώς τη μάχη.

Ο Joe Luna ήταν πολύ γνωστός στην κωμική σκηνή του Λος Άντζελες. Κόλλησε κορονοϊό κάποια στιγμή και στις 21 Νοεμβρίου άρχισε να βιντεοσκοπεί την πορεία του με τη νόσο.

Ήθελε να δείξει στον κόσμο ότι «δεν είναι αστείο», καλώντας τους πάντες να φορούν τη μάσκα τους.

Ο ίδιος παραδέχτηκε μάλιστα πως πίστευε ότι ο κορονοϊός δεν ήταν «και τόσο κακός», έμαθε όμως από τη δική του κατάσταση πόσο σοβαρά μπορούν να γίνουν τα πράγματα.

Ο Luna έπασχε από διαβήτη, έχοντας ακρωτηριαστεί και στα δύο του πόδια.

Το 35 λεπτών βίντεο που ανέβασε στο Instagram θα ήταν το πρώτο υποτίθεται από το ημερολόγιο που θα κρατούσε με τη νόσο, δείχνοντας σε όλους πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Πέθανε όμως μέσα σε 48 ώρες, στις 23 Νοεμβρίου, όταν η υγεία του επιδεινώθηκε.

Ο Luna ομολόγησε πως ήταν ιδιαιτέρως ευάλωτος στις επιπλοκές του κορονοϊού εξαιτίας των υποκείμενων νοσημάτων του.

«Όχι μόνο έχω διαγνωστεί θετικός στην Covid, αλλά έχω και πνευμονία. Είμαι ακρωτηριασμένος και έχω διαβήτη. Ναι, έχω πολλά να διαχειριστώ αυτή τη στιγμή, διαχειρίζομαι πολλά φριχτά συναισθήματα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η Covid», λέει στο βίντεό του.

«Όταν άκουγα τι έλεγαν οι άνθρωποι ότι τους έχει προκαλέσει η Covid, σκεφτόμουν πάντα πως, ξέρετε, αμφισβητούσα ότι ήταν τόσο κακή. Θα σας πω όμως τώρα, δίνω μάχη. Δίνω μάχη για τη ζωή μου εδώ και μια βδομάδα».

Αφού μίλησε για τα δύσκολα συμπτώματα που βίωνε και για το γεγονός ότι πολλά μέλη της οικογένειάς του είχαν επίσης κολλήσει κορονοϊό, δεσμεύτηκε να βιντεοσκοπεί την κατάστασή του, ώστε να δουν όλοι ότι ο ιός δεν είναι αστείο.

«Είναι πολύ τρομακτικά εκεί έξω. Προσέξτε τους εαυτούς σας. Φορέστε τη μάσκα σας. Δεν φαίνεστε ανόητοι αν φοράτε τη μάσκα σας», έλεγε.

Δεν πρόλαβε ωστόσο να φτιάξει το ημερολόγιό του. Η κατάστασή του χειροτέρεψε, επέστρεψε στο νοσοκομείο και πέθανε δύο μέρες αργότερα…

Πηγή: newsbeast.gr