Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα και ευχές για το 2022 στέλνουν μέσω twitter ο Νίκος Δένδιας και ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Σε μήνυμά του για το νέο έτος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισημαίνει ότι «το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις». Για το 2022 υπογραμμίζει πως «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια Ελλάδα ισχυρή» και εύχεται «ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία!».

«Το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις. Το 2022 θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια Ελλάδα ισχυρή. Ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Κατσανιώτης: Η πατρίδα μας υποδέχεται το 2022 πιο ισχυρή

«Η πατρίδα μας υποδέχεται το 2022 πιο ισχυρή και ο λαός μας -παρά την επίμονη πανδημία- πρέπει να ελπίζει βάσιμα σε ακόμα καλύτερες ημέρες» τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

«Δεν εφησυχάζουμε. Αντιξοότητες θα υπάρχουν πάντα» επισημαίνει και υπογραμμίζει ότι «με ελληνική ψυχή, βαθιά πίστη και σχέδιο θα ανεβάσουμε την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα. Τη Μεγάλη Ελλάδα που η καρδιά της χτυπά δυνατά σε όλο τον κόσμο!».

Τέλος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης εύχεται «καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες!».

Πηγή: newsbeast.gr