Στη θλίψη είναι βυθισμένη η Δέσποινα Μοιραράκη τις τελευταίες ημέρες. Η  επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash του Star Channel, λιγότερο από ένα πριν, έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη.

Σήμερα, η Δέσποινα Μοιραράκη, επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αφού δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες είναι ο πολυαγαπημένος της ναύαρχος, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε μέσα από την καρδιά της.

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι  δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου , για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr