Για την ευθύνη των παικτών στον φανατισμό των οπαδών αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην εκπομπή Πρωταγωνιστές στον Alpha.

«Δεν ήμουν άγγελος στο παρκέ, φέρουμε ευθύνη για τον φανατισμό των οπαδών» λέει ο «3D». «Κι εμείς φταίμε, με τη συμπεριφορά μας κάποιοι μπορεί να προκαλέσαμε, δεν είμαστε άγγελοι. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έκανα πράγματα που επηρέαζα τον άλλο αλλά πρέπει να έχω το σθένος να πάω σπίτι μου και να δω το λάθος ώστε την επόμενη φορά να μην το ξανακάνω» τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Για τον Βασίλη Σπανούλη και τη μάχη τους στα παρκέ, είπε: «Ένας λόγος για τον οποίο έκανε αυτή την τεράστια καριέρα ήταν και αυτό. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Αν δεν έχεις αυτό το στοιχείο, δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά».

«Είναι ασύλληπτα ανταγωνιστικός. Τον βλέπεις έτσι ήσυχο στη θέση του, να μην μιλάει και ξαφνικά έμπαινε στο γήπεδο και έβλεπες έναν άνθρωπο που μεταμορφωνόταν. Πολλές φορές έμενα με ανοιχτό το στόμα με το πόσο ανταγωνιστικός ήταν» είπε από την πλευρά του ο Kill Bill για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πηγή: newsbeast.gr