Ο γνωστός σεφ David Chang έγινε μόλις η πρώτη διασημότητα που κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ο σεφ αποφάσισε μάλιστα να τα δώσει όλα για καλό σκοπό. Θα χαρίσει το σύνολο του 1 εκατ. δολαρίων σε υπαλλήλους εστιατορίων που έχουν πληγεί από την πανδημία.

«Καμία διασημότητα δεν έχει πάει γι’ αυτή», είπε ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel βλέποντας τον σεφ να παλεύει με την τελευταία ερώτηση, «όλοι τα έχουν παρατήσει».

Ο Chang επέμεινε όμως, πήρε τηλέφωνο έναν φίλο και απάντησε σωστά.

«Πάντα ήθελα να κρατήσω μια τεράστια επιταγή στην τηλεόραση», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης της εκπομπής Alan Yang, που έφερε την επιταγή στον σεφ.

Ο Chang θα τα δώσει όμως όλα στο Southern Smoke Foundation, ένα σωματείο που υποστηρίζει οικονομικά τους ανθρώπους του κλάδου της εστίασης που έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω κορονοϊού.

Το σωματείο, που ιδρύθηκε το 2015, έχει μοιράσει 4.097.425 δολάρια σε 2.071 οικογένειες των ΗΠΑ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Ο οργανισμός χαιρέτισε στο Twitter τη νίκη του Chang, γράφοντας «κερδίσαμε 1 εκατ. δολάρια!».

Πηγή: newsbeast.gr