Ένας διασώστης του ΕΚΑΒ από την Λαμία θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους ώστε να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Αποκάλυψε, δε, ότι πρόσφατα έχασε την ξαδέρφη του, η οποία ήταν αρνήτρια, από την Covid-19.

«Ήταν αρνήτρια, δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχαμε πάρα πολλές φορές κάνει κουβέντα πάνω σε αυτό το επίπεδο και όχι μόνο με τη Μαρία και με όλη την οικογένεια, η οποία είναι μία οικογένεια που δεν ήθελε κανένας να εμβολιαστεί» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ανέφερε πως όλες του οι προσπάθειες για να τους πείσει να εμβολιαστούν ήταν μάταιες. Παρά τα όσα ζούσε και ζει καθημερινά μεταφέροντας ασθενείς κορωνοϊού, οι ίδιοι του οι συγγενείς δεν τον άκουγαν. Είχαν παρασυρθεί, όπως λέει, από τον πνευματικό τους. «Υπήρχε ένας πνευματικός ο οποίος τους καθοδηγούσε να μην κάνουν το εμβόλιο», τόνισε.

«Έστω και έναν να πείσουμε, είναι σημαντικό. Όσο μπορούσα περισσότερο μιλούσα στα παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι τοίχος δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία λογική η οποία να πεις, έχει ένα δίκιο που το λέει, δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

Η 52χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά την ώρα που παραμένουν διασωληνωμένοι τόσο ο σύζυγος της όσο και η αδερφή της με κορωνοϊό.

«Μόνο η μικρή αδερφή που κόλλησε, αυτή ήταν που κάπως ενεργοποίησε την κατάσταση σχετικά με τους γιατρούς και βέβαια δεν πρόλαβε να σώσει κάτι γιατί κόλλησαν όλοι μαζί. Τώρα πλέον δεν πάνε και στο νοσοκομείο, δηλαδή από τον φόβο τον μεγάλο που τους συμβαίνει γιατί κολλάνε, δεν θέλουν να πάνε και στο νοσοκομείο και πάνε αναγκαστικά τελευταία ώρα, όταν δεν μπορούνε πια να πάρουν ανάσα», ολοκλήρωσε ο διασώστης του ΕΚΑΒ.

Πηγή: newsbeast.gr