Σε μια μαρτυρία που συγκλονίζει και συγκινεί προχώρησε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος. Ασθενής που είχε κορονοϊό και πλέον το τεστ ήταν αρνητικό, σε πολύ σοβαρή κατάσταση όμως και διασωληνωμένος για μέρες, μεταφέρθηκε στην καρδιοχειρουργική πτέρυγα ΜΕΘ για να δοθεί το κρεβάτι του σε 48χρονη που έδινε μάχη με τον ιό. Τελικά η γυναίκα εξέπνευσε.

Την μάχη του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου Παπανικολάου με την πανδημία του κορονοιού περιέγραψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου, Ν. Καπραβέλος προχωρώντας σε μια μαρτυρία που συγκλονίζει.

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο κος Καπραβέλος, χρειάστηκε να μεταφερθεί στην καρδιοχειρουργική πτέρυγα ΜΕΘ, που χρησιμοποιείται ως μια δεξαμενή ανακούφισης από εκεί ασθενής που είχε αρνητικοποιηθεί από τον ιό αλλά εξακολουθούσε να νοσεί σοβαρά, για να δοθεί το κρεβάτι του σε 48χρονη που έδινε μάχη με τον ιό.

Η 48χρονη εν τέλει δεν τα κατάφερε.

«Είμαστε ακόμη σε μια πολύ βαθιά νύχτα, μια δύσκολη νύχτα» είπε συγκεκριμένα ο κ.Καπραβέλος κάνοντας λόγο για συνεχόμενη πίεση στις ΜΕΘ, για πολύ πόνο, υπεράνθρωπη προσπάθεια και φόβο για το ενδεχόμενο αποτυχίας. «Αλλά υπάρχει και ελπίδα ότι φτάνει το τέλος του πολέμου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr