Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή αλλά στις τάξεις της δεν υπήρχα μόνο χαμόγελα αλλά και εκνευρισμός για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για μια φάση στην οποία ζητήθηκε, αλλά δεν δόθηκε, πέναλτι υπέρ του Ανσαριφάρντ. Έτσι, στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος απάντησε δικαιώνοντας τους κιτρινόμαυρους για τη συγκεκριμένη φάση.

Στην ΑΕΚ έχουν γενικά παράπονα από τη διαιτησία τη φετινή σεζόν και αυτό τόνιζαν και στην επιστολή τους προς τον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αφού έκαναν λόγο για «επαναλαμβανόμενα φαινόμενα εις βάρος της ΑΕΚ στη διάρκεια της φετινής σεζόν».

Η Ένωση έριχνε την ευθύνη για αυτό στον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος αφού διάβασε την επιστολή αποφάσισε να απαντήσει. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα και πήρε θέση και για τη φάση με τον Ανσαριφάρντ, τονίζοντας πως ο ίδιος διαφωνεί με την απόφαση του διαιτητή να μην υποδείξει πέναλτι, συμπληρώνοντας πως υπήρχε παράβαση.

Πηγή: newsbeast.gr