Οι εισαγγελείς του Μιζούρι απέσυραν τις κατηγορίες εναντίον μιας πρώην καθηγήτριας λυκείου που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή της, αφού οι δυο τους παντρεύτηκαν πρόσφατα, σύμφωνα με μια έκθεση των αρχών.

Η Baylee Turner, 26 ετών, αντιμετώπιζε κατηγορία για σεξουαλική επίθεση σε έναν μαθητή αφού φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2019.

Αλλά με την πιθανή εφαρμογή του προνομίου του συζύγου – ως αποτέλεσμα του γάμου της με τον φοιτητή (πλέον) στην υπόθεση – οι εισαγγελείς απέσυραν την κατηγορία εναντίον της Turner.

Μαθητής σε τάξη

Δεμένα τα χέρια των αρχών μετά το γάμο

Ο βοηθός εισαγγελέα στην υπόθεση, είπε στην εφημερίδα The Joplin Globe ότι το κράτος θα δυσκολευόταν να διώξει την καθηγήτρια χωρίς τη δυνατότητα να υποχρεώσει τον μαθητή να καταθέσει. Δεν είναι σαφές πότε παντρεύτηκαν οι δυο τους. Τα δικαστικά έγγραφα επίσης δεν παρείχαν την ηλικία του μαθητή, ανέφερε η έκθεση.

Η Turner παραιτήθηκε από το γυμνάσιο Sarcoxie μετά τη σύλληψή της τον Φεβρουάριο του 2019. Έκτοτε έχει παραδώσει την άδεια διδασκαλίας της.

Η υπόθεση θυμίζει τη διαβόητη σχέση μεταξύ της δασκάλας της πολιτείας της Ουάσιγκτον Mary Kay Letourneau και του άνδρα που βίασε όταν εκείνος ήταν 12 ετών το 1996.

Η Letourneau ομολόγησε την ενοχή της για βιασμό το 1997 στη συγκλονιστική υπόθεση κατά την οποία παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Vili Fualaau. Το ζευγάρι κατέληξε να αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Πηγή: newsbeast.gr