Η Κέιτ Μος κατέθεσε σήμερα στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, ως μάρτυρας του ηθοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση τη δεκαετία του 1990, ξεκαθαρίζοντας πως ο ηθοποιός ποτέ δεν την πέταξε από τη σκάλα.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία για το φημολογούμενο περιστατικό βίας, είχε κάνει η Άμπερ Χερντ, όταν σε πρόσφατη κατάθεσή της για έναν καυγά το 2015 είπε ότι χτύπησε τον Ντεπ, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της μπροστά από μία σκάλα, γιατί θυμήθηκε πως ο πρώην σύζυγός της είχε σπρώξει την Κέιτ Μος σε αντίστοιχο περιστατικό.

«Απλώς, στο μυαλό μου, σκέφτηκα αμέσως την Κέιτ Μος και τις σκάλες και γι΄ αυτό τον χτύπησα», είπε η Άμπερ Χερντ.

«Έπεσα από τις σκάλες και με βοήθησε, δεν με έσπρωξε ποτέ»

Η Κέιτ Μος στο δικαστήριο Ντεπ - Χερντ

Η Κέιτ Μος κατέθεσε στη δίκη μέσω βιντεοκλήσης και περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη στις σκάλες ενός θεάτρου στην Τζαμάικα, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζόνι Ντεπ η οποία διήρκεσε από το 1994 έως το 1998.

«Υπήρχε καταιγίδα και καθώς έφευγα από το δωμάτιο έπεσα από τις σκάλες και πόνεσα στην πλάτη μου. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με πήγε στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», είπε αρχικά η Κέιτ Μος.

Στη συνέχεια το σούπερ μόντελ συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε κάτω από καμιά σκάλα».

Νωρίτερα στη δίκη, οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ κάλεσαν την Έλεν Μπάρκιν, με την οποία ο Τζόνι Ντεπ είχε επίσης σχέση τη δεκαετία του 1990, για να καταθέσει. Η κυρία Μπάρκιν τον αποκάλεσε «ελεγχόμενο» και «ζηλιάρη άνθρωπο», εξιστορώντας ένα περιστατικό στο Λας Βέγκας στο οποίο, όπως είπε, ο Τζόνι Ντεπ πέταξε ένα μπουκάλι κρασί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Πηγή: newsbeast.gr