Για τον εμβολισμό αυτοκινήτου Γερμανών τουριστών από Κρητικούς νταήδες στην περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου μίλησε ο δικηγόρος ενός από τους δύο Κρητικούς. «Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία συμβαίνουν» είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος ενός από τους δύο Κρητικούς που φέρονται να καταδίωξαν την οικογένεια των Γερμανών και μετά να της επιτέθηκαν.

«O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» σημείωσε ο κ. Βέρρας.

«Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (να μιλήσουν για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες;» δήλωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε ρατσιστικό κίνητρο για την επίθεση, απάντησε «Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο. Αφήστε το κατηγορητήριο, ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων».

Πρόκειται, υποστήριξε, για συμπεριφορά μεταξύ δυο νέων ανθρώπων ανοήτων όσον αφορά στην οδήγηση που οδήγησε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλο.

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στο θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά το Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά» δήλωσε ο Διονύσης Βέρρας.

Πηγή: newsbeast.gr