Απίστευτες κουβέντες από τον Χοακίν για τον Ρόναλντ Κούμαν με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Βαλένθια! «Δεν θα τον χαιρετήσω καν» είπε για την επικείμενη συνάντησή τους.

Ο ηγέτης της Μπέτις που συνεχίζει την γεμάτη ουσία παρουσία του στα ισπανικά γήπεδα στην ηλικία των 39 ετών, έχει μονάχα άσχημες αναμνήσεις από τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Βαλένθια για έξι μήνες.

Οι «νυχτερίδες» είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας, όμως τα οικονομικά προβλήματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διάλυση της ομάδας…

«Δεν είναι κάτι ευχάριστο. Για την ακρίβεια είναι η πιο άσχημη εμπειρία μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί με πονάει. Αλλά όπως λένε, πρέπει να τα έχεις ζήσει όλα στη ζωή σου, οπότε έχουμε ζήσει και τα δύσκολα.

Αν με ρωτάτε, δεν θα έπαιρνα τον Κούμαν σε ομάδα ούτε καν για φροντιστή για να μας φτιάχνει τις φανέλες! Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, έχουμε ξεκαθαρίσει τα πάντα, αλλά ούτε θα τον χαιρετήσω ούτε θα με χαιρετήσει μόλις βρεθούμε στο γήπεδο» είπε ο Χοακίν στο El Larguero.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr