Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε σήμερα στο Πρωινό για τη σοκαριστική υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ενώ απάντησε και σε όσα ακούστηκαν νωρίτερα στην εκπομπή για κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος της.

Πριν από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε γειτόνισσα του ζευγαριού Δασκαλάκη, η οποία είπε ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και της έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

«Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» είπε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό, λέγοντας: «Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα, ποτέ. Εγώ ένα δικαστήριο έχω που είναι για τροχαίο και θα εκδικαστεί η υπόθεση σε 5-6 μήνες. Και δεν ευθύνομαι εγώ, μας είχαν τρακάρει εμένα και τη μητέρα μου».

Πηγή: newsbeast.gr