Στον Δημήτρη Μοθωναίο αναφέρθηκε σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μοθωναίο, σημειώνοντας πως έβαλε και εκείνος το «λιθαράκι» του στην υπόθεση του.

Συγκεκριμένα, σε απόσπασμα της απολογίας του αφού αναφέρθηκε στον πώς ξεκίνησαν οι καταγγελίες εις βάρος του, ο Δημήτρης Λιγνάδης απέδωσε ευθύνες σε διάφορα πρόσωπα ενώ αναφερόμενος στον Δημήτρη Μοθωναίο ανέφερε πως: «Δεν ξέρω, εγώ είδα άτομα εντελώς διάτρητα που θα μπορούσαν να έχουν τα ταπεινά ελατήρια, να περιφέρουν τα δράματα τους γιατί αυτό έχει προσφέρει η συγκυρία, δείτε πόσους ακόλουθους έχει. Προσφέρθηκαν διαφημίσεις και σε άλλους που βάλανε το λιθαράκι τους όπως ο Μοθωναίος».

Ο ηθοποιός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram αναφέρθηκε στην εξομολόγηση που είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2021 και είχε αναφερθεί στην κακοποίηση που είχε υποστεί από την παιδική του ηλικία.

Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Μοθωναίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τον Φεβρουάριο του 2021 παραχώρησα μία συνέντευξη αναφερόμενος στην κακοποίηση που βίωσα κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής και της ενήλικης ζωής μου. Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη. Το γεγονός ότι ο ίδιος στη σημερινή του απολογία προέβαλε στη δική μου εξομολόγηση το εφαλτήριο των κατηγοριών που στοιχειοθετήθηκαν εναντίον του θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίσει.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είτε στάθηκαν απέναντί μου με καλή είτε με κακή πρόθεση, πολλώ δε μάλλον σε όσους αποπειράθηκαν και να με βλάψουν, καθώς όχι μόνο με έκαναν να πεισμώνω για επιβεβαίωση, αλλά το σημαντικότερο: μου έδωσαν την ευκαιρία να αναγεννηθώ, κατορθώνοντας να αγαπήσω ο ίδιος τον εαυτό μου και μου χάρισαν τη λυτρωτική συνειδητοποίηση πως έχω υπερηφήφανα επιβιώσει μέσα από αδιανόητο σκοτάδι και έχω οδηγηθεί  κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, στον δρόμο του φωτός.

Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω πριν ενάμιση χρόνο. Η προσδοκία να δώσω -παραβλέποντας το ανυπολόγιστο κόστος της προσωπικής έκθεσης- κουράγιο και ελπίδα σε όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο να περάσουν στην αντίπερα όχθη. Είμαι ευτυχής και ήρεμος και το ίδιο εύχομαι από καρδιάς σε ολους» έγραψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Πηγή: newsbeast.gr