Τα μέχρι τώρα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας επανεξελέγησαν στις θέσεις τους , στις Δημαιρεσίες που διενεργήθηκαν σήμερα , όπως ορίζει ο νόμος . Πιο συγκεκριμένα, ο Ελευθέριος Σκιαδάς στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Ρήγας Αξελός στη θέση του αντιπροέδρου και η Καλλιόπη Γιαννοπούλου στη θέση της Γραμματέως.

Στην οικονομική επιτροπή, με πρόεδρο τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη , τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι : Αποστολόπουλος Γιώργος, Μελίνα Δασκαλάκη, Μανόλης Καλαμπόκας, Κατριβάνου Αικατερίνη, Εβερτ Αλβέρτη Αλεξάνδρα, Δημήτρης Αλεξίου, Γιώργος Μπρούλιας, Λάμπρου Στέλιος. Επίσης με απόφαση του δημάρχου, όπως προβλέπεται από το νόμο , μέλη θα είναι επίσης ο Αβραμίδης Νικόλαος και ο Λέων Γρηγόρης .

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής, όπου πρόεδρος είναι και σ΄αυτήν ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης , εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι εξής : Αβραμίδου Σεραφίνα, Βαφειάδης Νικόλαος, Κορομάντζος Βασίλης, Κολλάτος Ευγένιος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Αλιβιζάκη Δέσποινα, Αγγελόπουλος Βασίλης, Βούλα Παναγή .Τακτικά επίσης μέλη θα είναι οι Τεντόμας Χρήστος και Αξιώτης Βασίλης , με απόφαση δημάρχου.

Πηγή: newsbeast.gr