Χρυσό βραβείο απέσπασε η Σπιτική Χορτόπιτα Ολικής Άλεσης με σπανάκι, γιαούρτι και κρίταμο της Χρυσής Ζύμης  για την ποιότητα, την  υψηλή  διατροφική αξία  καθώς και για την καινοτομία στην παραγωγική διαδικασία της. 

Η Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης αποτελεί μία πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας που προσφέρει όλη τη νοστιμιά της πίτας και όλα τα οφέλη της Ολικής Άλεσης.

Το αργυρό βραβείο κέρδισε ένα ακόμη καινοτόμο προιόν της Χρυσής Ζύμης, η Χορευτή Κασερόπιτα με λαδοτύρι Μυτιλήνης, γραβιέρα Κρήτης και κασέρι Ελασσόνας.  Η γευστική αυτή πρόταση ξεχωρίζει, τόσο για τη νοστιμιά του ιδιαίτερου τραγανού φύλλου και τον απολαυστικό συνδυασμό γνήσιων ελληνικών τυριών, όσο και για τη διατροφική αξία που προσφέρει καθώς αποτελεί πηγή ασβεστίου και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. 

Τιμώντας κάθε μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Χρυσής Ζύμης, την ποιόητα, την παράδοση, τη νοστιμιά και την καινοτομία, οι δύο αυτές αγαπημένες συνταγές του καταναλωτικού κοινού αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά ότι εδώ και 30 χρόνια, κάθε πίτα της Χρυσής Ζύμης «δεν έτυχε…πέτυχε»!

Η Χρυσή Ζύμη, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα υψηλής ποιότητας κα διατροφικής αξίας ανταποκρινόμενη στις νέες διατροφικές τάσεις και ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, που εμπιστεύονται και απολαμβάνουν καθημερινά.

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!  

Πηγή: newsbeast.gr