Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επέστρεψε στη δράση και η ΑΕΚ μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν από το εξωτερικό, με τους Σέρβους να γράφουν για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει ότι έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες, τις οποίες και απέρριψε.

Ο Γκατσίνοβιτς ήταν ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος παίκτης της Ένωσης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και στη συνέχεια τραυματίστηκε, αλλά πριν λίγες μέρες επέστρεψε στη δράση στον αγώνα με τον Ιωνικό και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Και θα παραμείνει κανονικά στη διάθεση του Αργεντίνου προπονητή αφού δεν υπάρχει θέμα πώλησής του.

Θέμα που προέκυψε από τη Σερβία και συγκεκριμένα το «mozzartsport», το οποίο έγραψε ότι η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον Γκατσίνοβιτς και ότι η ΑΕΚ τον κοστολογεί στα 8 εκατ. ευρώ. Ένα δημοσίευμα που είχε, τελικά, ως αποτέλεσμα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει πώς έχουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Ένωσης, δύο ευρωπαϊκές ομάδες έκαναν κρούση για τον Σέρβο άσο και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι ο παίκτης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026, δεν πωλείται και δεν θα γίνει καμία συζήτηση.

Πηγή: newsbeast.gr