Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίαςτου 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα χούλιγκαν τη Δευτέρα (31/1). Πλέον, συμμετέχει και η ΕΥΠ στην όλη διαδικασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει αναλάβει να ταυτοποιήσει ηλεκτρονικά τα πρόσωπα της εγκληματικής ομάδας που έχει στο «στόχαστρο» η αστυνομία. Εάν δηλαδή είχαν φυσική παρουσία στον τόπο της δολοφονίας. Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα από το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους.

Έτσι, ερευνά εάν την επίμαχη στιγμή της δολοφονίας στα κινητά τηλέφωνα των βασικών υπόπτων είχαν ενεργοποιήσει την κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στη περιοχή του Χαριλάου, εκεί που έγινε το έγκλημα. Όχι όμως μόνο αυτό.

Παράλληλα, θα γίνει ακριβώς ο ίδιος ψηφιακός έλεγχος και για την περιοχή που βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας. Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο, ότι τα αυτοκίνητα των δραστών αν και έφυγαν από διαφορετικούς δρόμους, κατέληξαν στα γραφεία του συνδέσμου.

Αυτό σημαίνει πως εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχει στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων και στο σημείο αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι αυτοί ήταν μαζί στη δολοφονία, μαζί και στη διαφυγή.

Επίσης, ερευνούν εάν ο 23χρονος έκανε και με ποιους τηλεφωνικές επικοινωνίες. Άνοιξε το τηλέφωνο του, όταν μπήκε στον σύνδεσμο, αλλά θεωρούν δεδομένο ότι σίγουρα μίλησε με τους συνεργούς του.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση που έχει ταράξει το πανελλήνιο, λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την οπαδική βία, ενώ η ΕΛΑΣ έκανε έφοδο σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα και εντόπισε τεράστιο οπλοστάσιο με μαχαίρια και καδρόνια.

Πηγή: newsbeast.gr