Σε ασφαλές σημείο μεταφέρει ο Ερασιτέχνης Άρης το μνημείο με τα πράγματα που έχουν αφήσει φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι άνθρωποι για να τιμήσουν τον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει τα αφιερώματα που έχουν κατατεθεί στη μνήμη του Άλκη, ώστε να μην καταστραφούν.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Άρη: «Το κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού δεν έχει προηγούμενο. Φίλαθλοι του ΑΡΗ και όχι μόνο, άνθρωποι απ’ όλη τη χώρα, αποτίουν καθημερινά φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρονο φίλο του συλλόγου μας, ενώ δεκάδες κόσμου βρίσκονται καθημερινά και ολημερίς στον τόπο που ο Άλκης έχασε τη ζωή του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το πρωί της Δευτέρας 07/02 θα συγκεντρώσει ό,τι έχει αποθέσει ο κόσμος προς τιμήν του Άλκη. Η αιτία είναι η κακοκαιρία η οποία αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δε θέλει σε καμία περίπτωση να προκληθεί η παραμικρή φθορά λόγω καιρού στα αφιερώματα που κατέθεσαν εκατοντάδες άνθρωποι, από την οικογένεια του συλλόγου, αλλά και φίλαθλοι – εκπρόσωποι δεκάδων ομάδων, για να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη. Συνεπώς, θα συγκεντρώσει τα πάντα σε χώρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα ανακοινωθεί, ώστε ο κόσμος να συνεχίσει να αποτίει φόρο τιμής στον Άλκη. Κατόπιν, σε συνεννόηση με τους γονείς του 19χρονου φίλου μας, θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι».

Πηγή: newsbeast.gr