Ευθύνες στην αστυνομία, το κράτος και τις ΠΑΕ επιρρίπτει ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου, που σκοτώθηκε σε επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πριν από 15 χρόνια, μιλώντας για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

 «Έχουν περάσει 15 χρόνια, εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο αφαιρούν ανθρώπινη ζωή, για το τίποτα. Ειδικά το παιδί αυτό, τον Άλκη, σταματήσαν δυο αυτοκίνητα, κατεβήκαν κάτω, το μαχαιρώσαν το παλικάρι και σηκωθήκαν και φύγανε. Σαν κύριοι… Πάνε στο γήπεδο και πάνε οπλισμένοι όπως ακριβώς το είπες. Που πας ρε φίλε; Ένας αγώνας είναι, ένα παιχνίδι είναι. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν στο “ένα παιχνίδι είναι”;» διερωτάται μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η Αστυνομία ξέρει τους πάντες, είναι δυνατόν να μην τους ξέρουνε; Όλους τους ξέρουνε αλλά είναι δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας. Δεν θέλουνε, πρώτα βάζω το κράτος και μετά τις ΠΑΕ, να το τελειώσουνε που μπορούν να το τελειώσουνε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είπανε θα βάλουνε κάμερες, αν τα θυμάσαι, είπαν το ένα – είπανε το άλλο, έγινε τίποτα;» προσθέτει ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου.

«Δηλαδή εγώ πηγαίνω μετά από 15 χρόνια, για να στο πω απλά, ακόμα και ανάβω το καντηλάκι του παιδιού μου. Αυτός, αύριο- μεθαύριο, ο εκάστοτε που αφαίρεσε ζωή, θα είναι ελεύθερος. Όπως ήταν και του γιου μου, οι ένοχοι, είναι ελεύθεροι. Εγώ όμως εξακολουθώ και πηγαίνω εκεί, όπως θα κάνει και η μάνα του Άλκη και ο πατέρας του και οι συγγενείς του. Δηλαδή δεν έχουν καταλάβει, ότι εκτός από τον Άλκη, κλείνουν και ένα σπίτι ολόκληρο;» συγκλονίζει ο κ. Ανδρέας Φιλόπουλος.

Πηγή: newsbeast.gr