Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξάγονταν μεταξύ των βετεράνων Άρη και ΠΑΟΚ για την μνήμη του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή για την ακύρωση, ήταν το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας στον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μίντιλαντ.

O πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρθηκε στο κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε προαναγγέλλοντας την ακύρωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά για να ακολουθήσει η ανακοίνωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη η οποία αναφέρει:

«Το προγραμματισμένο τουρνουά κατά της οπαδικής βίας, στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του ΑΡΗ, Άλκη Καμπανού, μετά την χθεσινή κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν την ανάρτηση κατέπεσε και ο λόγος διεξαγωγής του!

Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, είμαστε πολύ λυπημένοι, αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη, να περάσουμε ένα μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης…ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη…και ότι η πολιτεία θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη της βίας!!!

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η χθεσινή ανάρτηση, και μας γυρίζει και πάλι πίσω!!!

Όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε πρώτη φάση, θα πάμε όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στην Βέροια, στο 40ήμερο μνημόσυνο τού Άλκη, για να τιμήσουμε την μνήμη του, αλλά και να στηρίξουμε την οικογένεια, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό.

Και επίσης, θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να τιμήσει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ την μνήμη του Αλκη, και την οικογένειά του.

Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού ΑΡΗ, αλλά και όλη την Ελλάδα!

Τού Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο για τον ΑΡΗ!!»

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr