Την αποκάλυψη ότι υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και διαφεύγει τη σύλληψη έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Αν και απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, υπογράμμισε ότι η αστυνομία θα φτάσει ως το τέλος και ότι όποιος εμπλέκεται, θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. 

«Είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη» είπε αρχικά ο υπουργός.

«Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον “μεγάλο” που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει “μικρός” και “μεγάλος”. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη» τόνισε.

«Παρακολουθώ στενά την έρευνα, όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός γιατί τέτοια βία δεν είναι ανεκτή, και φαίνεται ότι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ακόμα. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί» υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δολοφονία Άλκη – Αλέξης Κούγιας: Εξετάζεται η εμπλοκή και τέταρτου αυτοκινήτου

Η εμπλοκή και ενός τέταρτου αυτοκινήτου στη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη εξετάζεται από τις Αρχές, σύμφωνα με τον ποινικολόγο και συνήγορο της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξη Κούγια.

«Εγώ είχα πει από την αρχή ότι εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τον ενδελεχή έλεγχο των καμερών. Θα γυρίσουν πίσω όλη την κίνησή τους και θα φανεί όλη η διαδρομή που έκαναν τα αυτοκίνητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πηγή: newsbeast.gr