Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε ο Άλκης, λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός σε δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει ο πατέρας του. Οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, Άρης και Μελίνα, που έχουν από την πρώτη στιγμή συγκινήσει με τα λόγια και τη δύναμη της ψυχής τους, για ακόμα μια φορά μιλούν με δάκρυα στα μάτια για το παιδί τους.

«Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του» συγκλονίζει ο πατέρας του μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber. Μου έγραψε “μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιό μου» λέει και δίνει «συλλυπητήρια στα “παιδιά” που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους».

«Κουράγιο στις οικογένειες που κουβαλάνε βαρύτερο σταυρό από τον δικό μας» δίνει ενώ είναι βυθισμένη στο πένθος της για το χαμό του παιδιού της η μητέρα του Μελίνα.

«Αυθόρμητη η παρουσία μου στα κανάλια. Θέλω να βοηθήσω, ώστε το γεγονός του χαμού του γιου μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης» αναφέρει ο κ. Καμπάνος και δίνει το στίγμα της ήρεμης και ώριμης προσωπικότητας του Άλκη, λέγοντας πως «όταν υπήρχαν εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά».

Παραδέχεται πως δεν ξέρει ακόμη πόσο έτοιμος είναι να παρευρεθεί στο δικαστήριο και να ακούσει λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού του. «Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού» αναφέρει και ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.

Πηγή: newsbeast.gr