Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη με όσα είπε για τους δολοφόνους του γιου του, στο περιθώριο φιλικού αγώνα στη μνήμη του 19χρονου, μεταξύ Καβάλας και Δόξας στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Αριστείδης Καμπανός με αφορμή τις δηλώσεις του 20χρονου κατηγορούμενου, που δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι αποδέχεται την συγγνώμη των δραστών.

Μάλιστα, τόνισε ότι θέλει να δώσει το χέρι στους κατηγορούμενους και να πει στους ίδιους συλλυπητήρια, γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Άλκη.

«Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Άλλωστε αυτό που είπα και αλλού, θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να πω στους ίδιους συλλυπητήρια, γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι ο κ.Καμπανός μίλησε στο Newsbeast και ανέφερε πως «ήθελα εξ’ αρχής να στείλω ένα μήνυμα και συνεχίζω να θέλω να κρατήσω μια στάση που να υποδηλώνει αυτό το σύνθημα ενότητας για το οποίο μίλησα από την πρώτη στιγμή. Όχι άλλα συνθήματα διαχωρισμού».

Πηγή: newsbeast.gr