Στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα» πραγματοποίησαν επίσκεψη εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας της ΟΝΕΔ οι οποίοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Το «Η Φλόγα» επισκέφθηκαν ο γραμματέας της ΠΕ Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο γραμματέας της ΚΕ ΟΝΝΕΔ Νίκος Σιαδήμας και η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνα Κόλλια ενόψει των Χριστουγέννων όπου συνομίλησαν με τους γονείς και την πρόεδρο του Συλλόγου, Μαρία Τρυφωνίδη.

Η Νέα Δημοκρατία αλλά και η ΟΝΝΕΔ έχουν συνεχή επαφή με το Σύλλογο «Φλόγα» και έχουν από κοινού στηρίξει συχνά στο παρελθόν το έργο του συμμετέχοντας και ενισχύοντας τα bazaar που διοργανώνει.

Σύλλογος «Φλόγα»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ δώρισαν συσκευές τάμπλετ και δωροεπιταγές για παιχνίδια στην πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Τρυφωνίδου προκειμένου να τα χαρίσει στα παιδιά της «Φλόγας».

«Η Φλόγα είναι ένας Σύλλογος που δίνει ελπίδα και πνοή ζωής σε όλα τα παιδιά που καθημερινά αγωνίζονται και δείχνουν τη δύναμή τους. Τα παιδιά της ”Φλόγας” και οι γονείς τους είναι οι αληθινοί ήρωές μας, ένα ζωντανό παράδειγμα προσφοράς. Το να βρισκόμαστε στο πλευρό τους με συνέπεια, είναι κάτι που μας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: newsbeast.gr