Σοκ προκαλέσει η καταγγελία ότι 36χρονος βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 15χρονο γιο της συντρόφου στη Δράμα, ενώ επιχείρησε να ασελγήσει και σε 16χρονο φίλο του.

«Με αυτή την οικογένεια κάναμε πάρα πολύ παρέα. Ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι τους. Η φίλη μου τους έβαλε να κοιμηθούνε το γιο μου με αυτόν, γιατί δεν είχε πολλά κρεβάτια. Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και τότε άρχισε ο κύριος να ασελγεί στο γιο μου», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 16χρονου στην ΕΡΤ.

Ο 16χρονος είπε στη μητέρα του ότι το μαρτύριο διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες και ότι όλα τελείωσαν όταν τελικά κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φωνάξει δυνατά βοήθεια. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν το μόνο θύμα στο συγκεκριμένο σπίτι.

«Σηκώθηκε ο γιος μου πάνω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε το παιδάκι το άλλο είπε ότι πείραζε και αυτόν. Εμένα μου το έχει κάνει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο, είπε. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά να μη μιλήσουν. Εγώ ήξερα ότι ο 15χρονος κάτι είχε, ήθελε εδώ και καιρό να μου εξομολογηθεί κάτι», αποκάλυψε η μητέρα του 16χρονου.

Ο 36χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα στην ανακρίτρια της Δράμας για την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Πηγή: newsbeast.gr