Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, ανακοινώνει το «Easter Camp στο Μουσείο», ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, εντός και εκτός του Μουσείου, για τις πασχαλινές σχολικές διακοπές. Από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Παρασκευή και από την Τρίτη του Πάσχα έως την Παρασκευή 29.04, παιδιά 6-12 ετών εξερευνούν, μαθαίνουν, αθλούνται, παίζουν και δημιουργούν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο διαδραστικές περιηγήσεις, αθλητικές δραστηριότητες και πρωτότυπες κατασκευές, που θα τους προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. 

Οι βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις αίθουσες της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου, γίνονται μαθήματα Ολυμπιακής ιστορίας. Οι αξίες του ευ αγωνίζεσθε μεταφέρονται σε αθλητικά και διαγωνιστικά παιχνίδια συνεργασίας, που καλλιεργούν μοναδικές δεξιότητες. Η εξερεύνηση των αθλητικών και αρχαιολογικών χώρων του ΟΑΚΑ, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ψυχαγωγούν. Οι κατασκευές και οι πασχαλινές χειροτεχνίες ανταμείβουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, τα παιχνίδια συνεργασίας, ισορροπίας και ρυθμού, και το αθλητικό μέρος του προγράμματος με αθλήματα στίβου, πολεμικών τεχνών και τραμπολίνο προσφέρουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από τη διασκέδαση. 

Περίοδοι: 18-21 και 26-29 Απριλίου 2022

Ωράριο Προγράμματος: 8:00-15:00 (περιλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα)

Αίτηση συμμετοχής*: μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106801405  –  6982997988  

Ωράριο επικοινωνίας: 10:00-20:00

*λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για την ασφάλεια των παιδιών τηρούνται όλες οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. 

Ο Απρίλιος στο Μουσείο είναι αφιερωμένος στην οικογένεια μέσω και του προγράμματος «Στο Μουσείο Οικογενειακώς», διαθέσιμο από Παρασκευή έως και Κυριακή και για όλο τον Απρίλιο. Οι οικογένειες που επισκέπτονται το Μουσείο, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν μια μοναδική περιήγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου, καθοδηγούμενη από το προσωπικό του. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους στην υποδοχή του Μουσείου αλλά και διαδικτυακά στο athensolympicmuseum.org/ επωφελούμενοι έκπτωσης 10%.

Πηγή: newsbeast.gr