Τη ζωή της έχασε από κορονοϊό μία 54χρονη σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, η οποία εργαζόταν σε νοσοκομείο της Δράμας. Την ίδια ώρα μάχη δίνει άλλη μία νοσηλεύτρια 52 ετών από το ίδιο νοσοκομείο, καθώς και είναι διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Προηγουμένως, είχε βρεθεί θετική η κόρη της, η οποία γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο και μάλλον εκεί κόλλησε τον ιό αναφέρει το grtimes.gr.

Παράλληλα, ακόμη δύο εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Δράμας, ένας τραυματιοφορέας και μία διοικητικός, μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα κορoνοϊού στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Συνολικά, στο νοσοκομείο της Δράμας, νοσούν 70 εργαζόμενοι.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Άλλη μία συνάδελφος νοσηλεύτρια χάθηκε από κορονοϊό στο νοσοκομείο της Δράμας.

Νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της σε ΜΕΘ Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους.

Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.

Επίσης άλλη μια νοσηλεύτρια διασωληνωμένη 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη MEΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πριν βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο η οποία μάλλον κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο συνάδελφοι από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου».

Πηγή: newsbeast.gr