Τουλάχιστον 10 ανήλικοι σε μπαρ της Έδεσσας «πέφτουν» πάνω σε 16χρονο και τον ξυλοκοπούν, όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, με το ρεπορτάζ να είναι του δημοσιογράφου Γιώργου Γρηγοριάδη.

Ο κ. Ξυλουργίδης, συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων ξυλοδαρμού ανέφερε πως «με τυφλά χτυπήματα σέρνουν ουσιαστικά ένα σχεδόν συνομίληκό τους, ένα 16χρονο έξω από ένα μαγαζί και προβαίνουν σε γρονθοκοπήματα, τα οποία μπορεί να επιφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πολύ χειρότερη βλάβη από την οποία έχει υποστεί».

Παρεξήγηση… για τα μάτια μιας γυναίκας

Στην πόλη της Έδεσσας, βράδυ Παρασκευής 21 Οκτωβρίου και ένα σχολικό πάρτι μαθητών Λυκείου είναι σε εξέλιξη σε μπαρ του κέντρου. Η παρεξήγηση μεταξύ ενός 16χρονου κι ενός 17χρονου για τα μάτια μιας κοπέλας μεταφέρεται έξω από το μαγαζί και αμέσως, όπως υποστηρίζει το θύμα, άρχισε να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Ακολουθεί πανικός. Μάταια ένας φίλος του μαθητή προσπαθεί να τον γλιτώσει, αλλά πέφτει και ο ίδιος θύμα των νταήδων.

Ο συνήγορος των θυμάτων αναφέρει «τουλάχιστον 10 άτομα συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να συνδράμει ένας από τους φίλους του και δυστυχώς είχε την ίδια κατάληξη».

Συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του – Αναζητούνται 3 ανήλικοι

Οι δύο 16χρονοι που κατάφεραν και ξέφυγαν ειδοποίησαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκαν. Κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έχουν ταυτοποιηθεί 3 ανήλικοι, αναζητούνται και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Πηγή: newsbeast.gr