Απροσδόκητη ήταν η εξέλιξη που είχε η φυγή του 12χρονου Ronnie Phillips και του μικρότερου αδερφού του από το σπίτι τους στο Λονδίνο την ώρα που η μητέρα τους κοιμόταν.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν με μια παρέα μεγαλύτερων αγοριών και λίγη ώρα αργότερα ο Ronnie -που είναι αυτιστικός- μεταφερόταν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά φαίνεται πως έδωσαν στον 12χρονο να πιει ένα ποτό, το οποίο, σύμφωνα με τους γονείς του, περιείχε και χλωρίνη. Ο 12χρονος λιποθύμησε, ο αδερφός του άρχισε να ουρλιάζει και μία περαστική τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου τελικά ο Ronnie μπήκε σε μηχανική υποστήριξη σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Η μητέρα του, Danielle, δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες από το νοσοκομείο με στόχο να πει σε όλα τα παιδιά να είναι προσεχτικά. «Όλοι πιστεύουν “δεν θα συμβεί σε εμένα”, υπάρχει όμως απόδειξη ότι μπορεί να συμβεί και μάλιστα να πάει πολύ στραβά» είπε, διευκρινίζοντας ότι πλέον ο γιος της αναρρώνει στο σπίτι. «Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το έκαναν, νόμιζε ότι ήταν φίλοι του» πρόσθεσε η μητέρα του 12χρονου.

Ronnie Phillips and his 11-year-old brother snuck out of the house to meet with older friends, Ronnie was allegedly given a drink and then collapsed, with his brother screaming for help

Δημοσιεύτηκε από H24 News UK στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr