Την αυταπάρνηση, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση των ανδρών και των γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος εξήρε με σημερινή ανάρτησή του στο Facebook o Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θράκη, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στο παρεκκλήσι του Πυροσβεστικού Σταθμού Ξάνθης, στην εορταστική δοξολογία για τον εορτασμό των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων. Όπως γράφει ο ίδιος:

«Δεν θα μπορούσα στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Θράκη να μην είμαι παρών, σήμερα το πρωί στο παρεκκλήσι του Πυροσβεστικού Σταθμού της Ξάνθης στην εορταστική δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμωνα, μαζί με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης Πύραρχο Γιάννη Αραμπατζή.

Σε όλα τα στελέχη του Π.Σ., σε κάθε Πυροσβέστρια και σε κάθε Πυροσβέστη, θα ήθελα να καταθέσω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου για το διαχρονικό ξεχωριστό αίσθημα καθήκοντος που συνοδεύει την καθημερινή τους μάχη για την διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού της ανθρώπινης ζωής, αλλά και τον καθημερινό τους αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας κάτω από τις ακραίες κλιματικές συνθήκες κρίσης που βιώνει ο πλανήτης μας».

«Αυταπάρνηση, καθήκον, επαγγελματισμός, αφοσίωση! Πάντα στη σκέψη μας, πάντα στην καρδιά μας! Χρόνια πολλά, σας ευχαριστούμε για την μοναδική προσφορά σας!» καταλήγει ο κ. Χαρδαλιάς.

Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε τη μνήμη των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων. Και…

Posted by Nikos Hardalias B on Friday, December 17, 2021

Πηγή: newsbeast.gr