Δεν της αρέσει να λέει την ηλικία της ενώ παραδέχεται πως είναι… ψεύτρα. Ο λόγος για την Έφη Σαρρή η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και στην σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη σημειώνοντας πως της θυμίζουν ένα παλιότερο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου.

«Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Πού γραφεί την ηλικία μου να πάω να κάνω καμία μηνυσούλα; Έχω ακούσει ότι είμαι 80, 78 χρόνων, μια φορά δεν έχω ακούσει να με λένε 48, να μου φύγει ο καημός. Φυσικά και κάνω πλαστικές, πως αλλιώς θα διατηρηθεί ένας άνθρωπος 82 ετών; Είμαι μια ψεύτρα το δηλώνω κατηγορηματικά. Δεν φοράω καμία κρέμα, δεν κάνω τίποτα απολύτως ούτε καν μπότοξ», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να την κάνει να χωρίσει, η Έφη Σαρρή απάντησε: «Τα πάντα μπορεί να με φέρουν κοντά στον χωρισμό ακόμα και μια στραβή καλημέρα. Έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του. Με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα. Έχω βάλει άντρα να βάψει τα μαλλιά του, το έκανε και του πήγαινε. Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη. Ποτέ δεν μου είχε χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας. Το είχα πει στον σύζυγό μου και συμφώνησε».

Η Έφη Σαρρή είπε στη συνέχεια: «Η Βανδή με τον Μπισμπίκη μου θυμίζουν ένα άλλο ζευγάρι, τον Βοσκόπουλο με την Ζώη Λάσκαρη, είναι κάτι σαν παραμύθι. Ισχύει ότι η Δέσποινα δεν μου έλεγε ούτε καλησπέρα, μετά άλλαξε. Δεν έγινε κάτι αρνητικό».

Πηγή: newsbeast.gr