Στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, οι περισσότεροι έφηβοι ζητούν χαρτζιλίκι από τους γονείς τους. Όχι όμως ο Donald Dougher ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως ένας από «τα πιο πλούσια παιδιά στην Αμερική». Ο νεαρός έφηβος αποκάλυψε πως το μηναίο του εισόδημα είναι περίπου 17 χιλιάδες λίρες, μένει σε βίλα, παίζει στο Χρηματιστήριο ενώ δεν… προλαβαίνει να χρησιμοποιήσει την πισίνα του γιατί το σπίτι του είναι τεράστιο και δεν του φτάνει ο χρόνος για να πάει εκεί και να κάνει μια βουτιά.

Ο νεαρός Donald Dougher, στα 16 του χρόνια, ζει τη ζωή του, και εκτός από τη μεγάλη του βίλα είναι ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων στο Λος Άντζελες, λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και το να κάνει τις διακοπές του δίπλα σε επώνυμους και πλούσιος στις Μπαχάμες.

Από τότε που δημιούργησε το κανάλι του στο YouTube, τον Αύγουστο του 2019, ο Donald, κερδίζει πολλά χρήματα από τις διαφημίσεις. Αφού είδε το εισόδημα του να αυξάνεται αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το TikTok, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τον χλιδάτο τρόπο ζωής του.

Τώρα, ο νεαρός influencer, όπως αναφέρει η thesun.co.uk ζει σε μια «βασιλική» έπαυλη στο Λος Άντζελες όπου εκτός από το να μαγνητοσκοπεί στιγμές της καθημερινότητας του, σκέφτεται και τις κινήσεις που θα κάνει στο Χρηματιστήριο.

Παρουσιάζοντας τον εαυτό του στο κανάλι του στο YouTube, ο Donald – ο οποίος ζει με τη μαμά του, την αδερφή του και τον βιντεογράφο Don Freshly, έγραψε: «Με λένε Donald, αλλά όλοι με λένε DONLAD! Πολλοί από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε ως το πιο πλούσιο παιδί στην Αμερική».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και είπε ότι η ζωή του «δεν θα ήταν δυνατή» αν ο κάθε ένας δεν έκανε εγγραφή στο κανάλι του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο νεαρός έφηβος ομολόγησε ότι παρά τα όσα βλέπουν οι άνθρωποι, έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι ενώ παραδέχθηκε πως το γούστο του στα πράγματα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «πολυτελείας».

Στα μελλοντικά του σχέδια, είναι να κάνει ακόμα πιο «τρανό» το κανάλι του στο YouTube.

Πηγή: newsbeast.gr