Έρευνες σε συνδέσμους σκληροπυρηνικών οπαδών και στην Αττική ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Πρόκειται για αστυνομική επιχείρηση που έρχεται σε συνέχεια αυτής που έγινε στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τον εντοπισμό «πολεμοφοδίων» και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε επεισόδιο οπαδικής βίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει έφοδος σε σύνδεσμο οπαδών στο Ίλιον και σε άλλες περιοχές της Αττικής, με την ΕΛ.ΑΣ. να παραπέμπει σε επίσημες ανακοινώσεις μετά το τέλος των ερευνών.

Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στη σκηνή του εγκλήματος

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί και δεύτερο μαχαίρι από την σκηνή του εγκλήματος για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, αλλά και για δακτυλικά αποτυπώματα. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δράστες επομένως δεν χρησιμοποίησαν ένα όπλο, χρησιμοποίησαν τουλάχιστον δύο, καθώς έχουν βρεθεί το δρεπάνι αλλά και το μαχαίρι.

Πριν από τρεις ημέρες είχε εντοπιστεί και το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, δίπλα σε σκουπίδια.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την αστυνομική έρευνα είναι ότι το κομβόι των αυτοκινήτων με τους χούλιγκαν ξεκίνησε από τον σύνδεσμο όπου έκανε έρευνα η αστυνομία και βρήκε πολλά πολεμοφόδια. Εκεί ο 23χρονος Αλβανός άφησε και το κινητό του τηλέφωνο μετά τη δολοφονία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ο 23χρονος και δύο με τρία άτομα επέστρεψαν στον σύνδεσμο και πιθανότατα να άφησαν κάποια από τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν για την επίθεση σε βάρος των οπαδών του Άρη που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη.

Πηγή: newsbeast.gr