Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο. Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο facebook.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η κόρη του Σόνια Ζορμπά η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της.

Δημοσιεύτηκε από Kiki Diogou στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

«Μαύρο» όμως έριξε στο προφίλ της και η σύζυγος του Χρήστου Ζορμπά, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου.

Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!

Δημοσιεύτηκε από Kiki Diogou στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Το πραγματικό όνομα του Χρήστου Ζορμπά ήταν Χρήστος Τζορμπατζόγλου σύμφωνα με το greekactor.blogspot.com. Γεννήθηκε το 1938.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες, συμμετείχε σε εκλεκτές συνεργασίες στον ελληνικό κινηματογράφο ενώ οι περισσότερες ταινίες του είχαν βραβευθεί.

Φιλμογραφία

  • Όταν χορέψουμε μαζί (2003)
  • Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993) (καπετάν Μελέτης)
  • Δέσποινα (1990) (Θόδωρος)
  • Γρανίτα από χιόνι (1986) (Βαγγέλης)
  • Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)
  • Παράξενη συνάντηση (1986)
  • Η κάθοδος των εννιά (1985)
  • Ο ρεπόρτερ (1982)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Ο ήλιος του θανάτου (1978)
  • Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
  • Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) (Μεμάς)
  • Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970) (Μεμάς Γαλιάτσος)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970) (αφεντικό χαρτοπαικτικής λέσχης)
  • Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
  • Το κορίτσι του 17 (1969)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Βυζαντινή ραψωδία (1968)
  • Νύχτα γάμου (1967)
  • Σιλουέτες (1967)
  • Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962) (Μηνάς Διαμαντόπουλος)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr