Ένας άντρας από το Μισούρι των ΗΠΑ κατηγορείται για τον φόνο μιας 22χρονης εγκύου και του αγέννητου παιδιού της, την οποία δολοφόνησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εισαγγελίας.

Ο 27χρονος Damion Delgado φέρεται να είναι ο δράστης του φόνου της Amethyst J. Killian, που βρέθηκε νεκρή την προηγούμενη Παρασκευή μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της.

Η οικογένειά της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της μία μέρα νωρίτερα.

«Αυτή δεν ήταν μια τυχαία πράξη βίας», είπε ο εισαγγελέας Tim Lohmar στη συνέντευξη Τύπου, «ήταν μια στοχευμένη πράξη βίας».

Η Killian ήταν 5 μηνών έγκυος στο τρίτο παιδί της και έφερε φριχτά τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό και την κοιλιά.

Γνώρισε τον Delgado σε μια εφαρμογή γνωριμιών και οι δυο τους «επιδόθηκαν σε δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση» πριν από τον θάνατό της, όπως δήλωσε ο Lohmar, «εκτός από αυτό, δεν υπήρχε άλλη σύνδεση μεταξύ θύματος και Delgado».

Ο εισαγγελέας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, πηγές ωστόσο κοντά στο θύμα δήλωσαν στη «New York Post» πως θύτης και θύμα είχαν κανονίσει συνάντηση για συναινετικό σεξ. Οι δυο τους είχαν την τελευταία τους επικοινωνία στην εφαρμογή στη 1:15 τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Delgado στο σπίτι του την Τρίτη βρήκαν ίχνη ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει την προηγουμένη, κόβοντας τα χέρια του…

Τον πήγαν στο νοσοκομείο για να του σώσουν τη ζωή και τον έδεσαν με την υπόθεση με βάση το γενετικό του υλικό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Η Killian ήταν μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού και ενός αγοριού 11 μηνών. Ζούσε με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύντροφό της.

«Μακάρι να ήξερα το κίνητρό του σε αυτό το σημείο, δεν το ξέρουμε», είπε ο εισαγγελέας για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του φονιά, «έχουμε έναν πολύ, πολύ βίαιο φόνο»…

Πηγή: newsbeast.gr