Σοκ προκαλεί η στάση μίας εργαζόμενης σε παιδικό σταθμό που τρομοκρατεί νήπια φορώντας μία ανατριχιαστική μάσκα του Halloween. Η γυναίκα πηγαίνει μόνο πάνω από τα… «κακά» παιδιά της τάξης, με αποτέλεσμα τα νήπια να κλαίνε από τον φόβο τους. Όπως είναι φυσικό, αρκετοί εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή δέχονται πυρά μετά από τα βίντεο που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα,

Όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά για να έχουν… καλύτερη συμπεριφορά μέσω αυτής της «αποκρουστικής» πράξης.

Σε ένα από τα βίντεο- ντροπής που κοινοποιήθηκε ευρέως στο Διαδίκτυο δείχνει μία «δασκάλα» στον παιδικό σταθμό να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που «είναι καλά», λέγοντας «μην την πάρεις». Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με λυγμούς καθώς η γυναίκα περιφέρεται στη τάξη, με τη μάσκα φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά.

Ένα μικρό κοριτσάκι που προσπαθούσε να φάει το μεσημεριανό του έπαθε σοκ όταν η εργαζόμενη με μια ανατριχιαστική μάσκα για το Halloween την πλησίασε και της φώναξε στο πρόσωπό της με αυτή την αποκρουστική μάσκα, ενώ ένα άλλο αγοράκι έτρεχε να γλιτώσει ουρλιάζοντας ,όταν τον κυνηγούσε η συγκεκριμένη «παιδαγωγός».

Το σοκαριστικό βίντεο που διαρκεί για περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα να γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Στη συνέχεια, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό αλλάζει τάξη καθώς τα παιδιά στην πρώτη αίθουσα συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα «καλύτερα να είσαι έτοιμος». Τουλάχιστον τρία παιδιά διακρίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μία βιβλιοθήκη καθώς η γυναίκα χτυπά την πόρτα.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και μετά κυνηγάει ένα μικρό αγόρι που κλαίει και τρέχει. Αφού λέει στα παιδιά να «καθαρίσουν», ουρλιάζει προκαλώντας στα μικρά παιδιά να ξεσπάσουν σε λυγμούς. Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα παιδί να καλύπτει τα αυτιά του καθώς η γυναίκα ουρλιάζει και ένα άλλο να φωνάζει «μαμά».

Μια υπάλληλος του παιδικού σταθμού που ισχυρίζεται ότι τράβηξε τα βίντεο, μοιράστηκε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook την Πέμπτη, λέγοντας ότι κατέγραψε τα περιστατικά όχι επειδή το θεωρούσε αστείο, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς τις ενέργειες των συναδέλφων της, μεταδίδει η Dailymail.

Όταν άκουσα ότι επρόκειτο να το ξανακάνει, ηχογράφησα για να πάρω την απόδειξη και μετά το βίντεο εστάλη στους γονείς για να τους δείξω πώς αντιμετωπίζεται το παιδί τους», έγραψε η γυναίκα.

«Δεν το τράβηξα αυτό το βίντεο για να γελάσουμε. Δεν ήταν αστείο για μένα. Αυτή που ουρλιάζει στα παιδικά πρόσωπα ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που στέκεται δίπλα στο κορίτσι που ουρλιάζει ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που γελά στο βίντεο ΔΕΝ είμαι εγώ», είπε ο Νιούμαν στο Facebook.

Είπε επίσης ότι το να καλέσει τους αστυνομικούς «δεν θα είχε αποτέλεσμα» χωρίς αποδείξεις και ότι οι κάμερες μέσα στον παιδικό σταθμό δεν λειτουργούν. Αυτό ήταν που την ώθησε να αναλάβει δράση από μόνη της. «Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήμουν καλύτερος εκείνη τη στιγμή. ΙΣΩΣ, δεν το χειρίστηκα 100 τοις εκατό όπως έπρεπε, αλλά οι προθέσεις μου ήταν καλές», είπε η Newman την Πέμπτη.

Η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό συνέχισε λέγοντας ότι όσοι την ντροπιάζουν επειδή βιντεοσκόπησε τα αίσχη θα έπρεπε να αισθάνονται άσχημα «γιατί αν δεν ήμουν εγώ και μια άλλη συνάδελφος, αυτό πιθανότατα θα είχε συμβεί και αύριο». Η DailyMail.com προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Lil’ Blessings Childcare αλλά δεν έλαβε απάντηση ή δήλωση.

Όλα τέθηκαν επίσης σε αξιωματούχους επιβολής του νόμου στην κομητεία Monroe του Μισισιπή, την κομητεία όπου βρίσκεται ο παιδικός σταθμός- αλλά δεν επιστράφηκαν μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αξιωματούχοι ερευνούν το περιστατικό

«Το τμήμα του Σερίφη της κομητείας Μονρόε έλαβε γνώση για το βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα της κομητείας για να δει εάν υπάρχουν πιθανές ποινικές κατηγορίες που μπορούν να υποβληθούν» γράφουν στα social media.

Πηγή: newsbeast.gr