Μια γυναίκα 22 ετών μένει μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια με τον 53χρονο της, τον οποίο γνώρισε σε ηλικία 18 ετών και αναφέρει ότι στο πρόσωπο του βρήκε τον «έρωτα της ζωή της», παρά τη διαφορά ηλικίας 33 ετών που έχουν, ενώ το ζευγάρι αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Nicole Downs από το Μίσιγκαν είναι σε σχέση με τον Michael, τον οποίο γνώρισε το 2018. Τότε ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού για ένα εξάμηνο, όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί, καθώς συνειδητοποίησαν ότι ταίριαζαν αρκετά.

Η Nicole Downs και ο Michael

Έτσι, μέσω ανάρτησης που έκανε εκείνη στο TikTok αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, στους διαδικτυακούς τους φίλους. «Υποσχέθηκα ότι δεν θα το πω σε κανέναν», ανέφερε η 22χρονη, που φορούσε ένα χρυσαφί μπικίνι, ενώ βρισκόταν μέσα σε μια πισίνα μαζί με τον αγαπημένο της.

«Είμαστε ευτυχισμένοι μαζί παρά το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ ο 53χρονος πρόσθεσε πως «έχουμε επίσης μια διαφορά ηλικίας 33 ετών».

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου αν δεν συναντιόμασταν ποτέ», είπε η Nicole Downs και σημείωσε πως «ζούμε μαζί 3,5 χρόνια. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι».

Έτσι, ορισμένοι σχολίασαν ότι έχουν μπροστά τους ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ευχήθηκαν τα καλύτερα. «Φαίνεστε πραγματικά ευτυχισμένοι. Εύχομαι να ζήσετε τον έρωτα σας», έγραψε ένας χρήστης.

Παρόλα αυτά, δεν υποδέχτηκαν όλοι ευχάριστα το νέο, αφού ορισμένοι εξέφρασαν έντονα τη διαφωνία τους. «Είναι λάθος αυτό που κάνετε» και «είναι ντροπή, πρέπει να χωρίσετε», είναι μερικές από τις αρνητικές αντιδράσεις, κάτω από την ανάρτηση.

Πηγή: newsbeast.gr