Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι εάν σημαντικό για τις γυναίκες, όμως ταυτόχρονα είναι και δύσκολο, καθώς πέρα από τις συνήθεις και τις ανάγκες, αλλάζει και το ίδιο το σώμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Μια TikToker λοιπόν και συγκεκριμένα η Eva Mus σε βίντεο στο TikTok περιέγραψε το πρόβλημα της και σύμφωνα με την thesun.co.uk, η γυναίκα που είναι έγκυος έχει αποκτήσει μια τεράστια κοιλιάσε σημείο που δεν μπορεί να φορέσει κάποιο ρούχο και να την σκεπάσει αρκετά, ώστε να νιώθει άνετα.

Όπως ανέφερε η ίδια, το γεγονός που την παραξενεύει είναι πως περιμένει μόνο ένα παιδί, όπως η κοιλιά της είναι αρκετά μεγάλη «για να χωρέσει έναν άνδρα».

Μάλιστα, σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε, δοκίμαζε ρούχα που φορούσε πριν την εγκυμοσύνη και μετά, σημειώνοντας ότι πλέον δεν ξέρει τι να βάλει για να κυκλοφορεί έξω.

«Το πρώτο λευκό μπλουζάκι που φορούσα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου», είπε χαρακτηριστικά και έδειξε μια μπλούζα που οριακά έφτανε μέχρι την κοιλιά της.

Στη συνέχεια φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο την εγκυμοσύνη της, με την ίδια να διερωτάται χιουμοριστικά τι πρέπει να κάνει.

Το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok δεν πέρασε απαρατήρητο, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν χιουμοριστικά. «Είσαι ψεύτρα. Δεν περιμένεις ένα παιδί, αλλά 36. Τα μέτρησα ένα προς ένα», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε πως «εσύ δεν περιμένεις να γεννήσεις παιδί, αλλά έναν ενήλικα».

Πηγή: newsbeast.gr