Με τη Ρωσία να σφυροκοπά αδιάκοπα την Ουκρανία σχεδόν 24 ώρες μετά την πρώτη επίθεση, οι εικόνες που έρχονται είναι ιδιαίτερα σκληρές. Τα πλήγματα είναι συνεχή όχι μόνο σε στρατιωτικούς στόχους αλλά και σε νοσοκομεία, με τις εικόνες που φτάνουν να προκαλούν οργή και θλίψη.

Σύφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega σε νοσοκομείο της Ουκρανίας, από την πόλη Ντνίπρο βρέφη, τα οποία βρίσκονταν σε θερμοκοιτίδες στην εντατική παιδιατρικού νοσοκομείου, μεταφέρονται στα χέρια από τις νοσοκόμες σε ασφαλέστερα σημεία, σε έναν πιο κάτω όροφο προκειμένου να μπορέσουν να νοσηλευτούν χωρίς να κινδυνεύουν.

Ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα με την Πολωνία

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega, ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στα σύνορα με την Πολωνία, αφού χιλιάδες Ουκρανοί τρέχουν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Μετά τη γενική επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Ουκρανός πρόεδρος το βράδυ της Πέμπτης (24/2), κομβόι ΙΧ και λεωφορείων με γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα με την Πολωνία, σε μια προσπάθεια να φύγουν από τη χώρα, η οποία βρίσκεται, ανυπεράσπιστη, υπό τη ρωσική εισβολή.

Πηγή: newsbeast.gr