Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ο πρώην παίκτης reality, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως «είναι σε μία τραγική ψυχιατρική κατάσταση».

Ο δικηγόρος του 34χρονου, ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Eφετείου με 1.5 εκατ. ευρώ σε βαλίτσα και ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή του, τόνισε σε συνέντευξή του στον ALPHA, πως «δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο ”Δαφνί”. Ο ίδιος ένιωσε τη θέληση, ενεδεχομένως είχε φορτιστεί ψυχολογικά ή ήθελε να φύγει από πάνω του το πέπλο των ναρκωτικών».

Στην κατάθεσή του, ο ειδικός φρουρός που είδε πρώτος την έφοδο του 34χρονου στο χώρο στάθμευσης του εφετείου, είπε πως « στις 8:40 το πρωί εισήλθε στο πάρκινγκ του Εφετείου με αυτοκίνητο μάρκας Νισάν και χρώματος λευκού χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο. Αφού εισήλθε στάθμευσε κανονικά και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο με πλησίασε και μου είπε πως θέλει να πάει στη φυλακή». Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να πάει στη φυλακή και μου απάντησε επειδή δεν είναι καλά».

Δικηγόρος 34χρονου: «Θα αποδείξουμε πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού είναι νόμιμο και προέρχεται από την οικογένειά του»

Σύμφωνα με τον ALPHA, o 34χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς, όταν τον ρώτησαν που βρήκε τα χρήματα παραδέχθηκε πως προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια αλλά και από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε επί πληρωμή.

Ο δικηγόρος του 34χρονου τόνισε πως «πράγματι η ατσυνομία λέει πως προέρχονται από ναρκωτικά, ωστόσο εμείς αύριο θα μαζέψουμε όλες τις απόδειξεις για ένα μεγάλο μέρος του ποσού, οπου φαίνεται η νόμιμη προέλευσή του, είτε από αγοραπωλησίες είτε από χρήματα της ίδιας της οικογένειας του».

Δικηγόρος 34χρονου: «Ο εντολέας μου παραδέχεται πως ένα κομμάτι του ποσού προέρχεται παό διακίνηση ναρκωτικών»

«Ο εντολέας μου παραδέχεται πως ένα κομμάτι του ποσού είναι από διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο το μεγαλύτερο κομμάτι θα δικαιολογηθεί. Η οικογένεια του εντολέα μου έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Δεν είναι τυχαίο που δόθηκε κατευθείαν εντολή να εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική, δηλαδή συνήθως οι έμποροι ναρκωτικών κρατούνται από την αστυνομία, ενώ εδώ έχουμε κράτηση για ψυχιατρικούς λόγους, που μάλλον προέρχονται από την εξάρτηση του στα ναρκωτικά.» τόνισε ο κ. Παπαιωαννίδης, δικηγόρος του 34χρονου Βασίλη Γοργολίτσα.

Πηγή: newsbeast.gr