Μια γυναίκα κόντεψε να πεθάνει από το τατουάζ που έκανε στο πόδι της, καθώς έπαθε σηψαιμία με αποτέλεσμα η σάρκα να μολυνθεί και να μυρίζει άσχημα, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση δέρματος.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 26χρονη Shyann Johanneson πήγε σε έναν τατουατζή που γνώριζε, ο οποίος είχε ξανακάνει σχέδια πάνω στο σώμα της και ζήτησε να χτυπήσει ένα τατουάζ στο πόδι, με το σχέδιο να δείχνει ένα μάτι, ένα ρολόι, μια πυξίδα και ένα τριαντάφυλλο.

Η 26χρονη Shyann Johanneson

Αρχικά όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά, όμως λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, η 26χρονη βίωσε φρικτούς πόνους στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Όπως είπε, πέρασε «στιγμές αγωνίας», καθώς το πόδι ξεκίνησε να «στάζει» και να μυρίζει σαν «σάπιο».

Ο τατουατζής ανέφερε ότι για αυτό οφείλονταν η κρέμα που χρησιμοποίησε για να κάνει το τατουάζ, η οποία πιθανώς ήταν χαλασμένη. Παρόλα αυτά, οι γιατροί είπαν στην γυναίκα, πως το μελάνι μπήκε πιο βαθιά από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να προκύψει σοβαρή μόλυνση.

Το τατουάζ της Shyann Johanneson πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα

«Έχω γεννήσει τέσσερα παιδιά, αλλά τέτοιος πόνος…»

Η Shyann Johanneson νοσηλεύτηκε λοιπόν στο νοσοκομείο και έμαθε ότι έχει σήψη στο πόδι, που δημιουργήθηκε, επειδή το μελάνι μπήκε αρκετά βαθιά στο δέρμα. Μάλιστα, έφτασε ένα βήμα πριν χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση δέρματος, κάτι που γλίτωσε, γιατί υποχώρησαν έγκαιρα τα συμπτώματα.

Έτσι, ξεκίνησε να λαμβάνει θεραπεία με αντιβιοτικά και να πηγαίνει στο νοσοκομείο ανά τρεις ημέρες, ώστε να τις αλλάζουν γάζες στο πόδι. Μετά από τρεις μήνες η πληγή επουλώθηκε και τότε αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια την ιστορία της, ώστε να προειδοποιήσει τον κόσμο, για να εξετάζουν καλύτερα τους επαγγελματίες που κάνουν τατουάζ.

Το πόδι της Shyann Johanneson μετά την μόλυνση

«Έχω γεννήσει τέσσερα παιδιά, αλλά τέτοιος πόνος… Μέσα σε 12 ώρες ήταν τόσο έντονος, που δεν μπορούσα καν να περπατήσω», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως βίωσε «τη χειρότερη εμπειρία της ζωής μου».

«Μου έσφαξε το πόδι. Κυριολεκτικά σάπιζε. Έφτασα στο σημείο που ήμουν τόσο άσχημα που ένιωθα ότι θα πεθάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr