Μία γυναίκα που έκανε τζόκινγκ στο Χαλάνδρι δέχθηκε επίθεση από σκύλο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, έδειξε τα τραύματά της και είπε: «Εδώ με δάγκωσε μου το άρπαξε όλο αυτό… εγώ το λίγο που μπόρεσα να δω ήταν ότι είχε φύγει το κρέας και για αυτό πήρε το μόσχευμα από το πόδι».

Η κυρία Ελένη δείχνει τα τραύματα της από την επίθεση του σκύλου που δέχθηκε σε δρόμο στην περιοχή του Χαλανδρίου. Είχε βγει για τρέξιμο όταν ξαφνικά είδε απέναντι της το λυκόσκυλο που κρατούσε μια γυναίκα να ξεφεύγει και να ορμάει κατά πάνω της.

«Μου άρπαξε το χέρι και πήγα να τραβηχτώ, να το βγάλω και μου έκανε έτσι με τα δόντια του το σκυλί. Τραβιόμουν τραβιόμουνα εγώ και έπεσα κάτω εκεί που χτύπησα και το γόνατο και κάποια στιγμή το έβγαλα το χέρι», αναφέρει η κυρία Ελένη λέγοντας επίσης που τον σκύλο τον κρατούσε μία γυναίκα.

«Ο σκύλος δεν πρόλαβα να τον κρατήσω το είδε σαν απειλή δεν ξέρω τι να σας πω και εγώ δεν ξέρω την ψυχολογία εκείνη την ώρα του αισθάνθηκε σαν απειλή και ρίχτηκε και έπαθα σοκ και ρίχτηκε στην γυναίκα» είπε η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

«Δεν το έχει ξανακάνει για να μπορέσω να σας εξηγήσω τα ανεξήγητα πραγματικά σας μιλάω στα μάτια μου και στα παιδιά μου» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr