Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει την προσπάθεια του αθλητή, Μπόρις Όραβεβ, να κολυμπήσει στα παγωμένα νερά μιας λίμνης στην περιοχή Vysoké Tatry στη Σλοβακία. Ο Όραβεβ, που ανεβάζει συχνά στα social media βίντεο από τις… θαρραλέες του προσπάθειες όχι μόνο στο νερό αλλά και στον πάγο, ανέβασε το βίντεο από τη βουτιά του στα παγωμένα νερά, φορώντας μόνο το μαγιό του.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και αφού πήρε μια ανάσα και βούτηξε στη λίμνη, ο 31χρονος φαίνεται να χάνει τον προσανατολισμό του και ξαφνικά δημιουργείται πανικός στην ομάδα του, τα μέλη της οποία προσπαθούν να τον καθοδηγήσουν με ασφάλεια στην έξοδο, χτυπώντας τον πάγο πάνω από το κεφάλι του, πριν του τελειώσει το οξυγόνο.

Τα μέλη της ομάδας του μοιάζουν να έχουν πανικοβληθεί και μάλιστα ο ένας από τους φίλους του προσπαθεί να σπάσει τον πάγο για να τον σώσει. Ευτυχώς ο Μπόρις διατηρεί την ψυχραιμία του και χρησιμοποιεί ένα σχοινί που βρίσκεται κάτω από το νερό, το οποίο τελικά τον οδηγεί στην τρύπα από την οποία βούτηξε.

Πηγή: newsbeast.gr