Με τις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου να είναι ακόμη ανοικτές καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) αποφάσισε να παραταθεί η διαδικασία μέχρι τις 20:00 λόγω αθρόας προσέλευσης, πηγαίνει πιο πίσω χρονικά και η αποτίμηση του τελικού αποτελέσματος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας γύρω στις 22:00 το βράδυ. Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, εκείνη την ώρα αναμένεται να έχουμε αποτυπωμένο το 15% των αποτελεσμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτό θα αποτελεί ασφαλές πρόκριμα για τα πρόσωπα που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή.

Παράλληλα όλα τα επιτελεία των υποψηφίων (Γιώργου Παπανδρέου, Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδου, Παύλου Χρηστίδη, Παύλου Γερουλάνου και Χάρη Καστανίδη) συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στις κάλπες θα ξεπεράσουν τις 280.000 άτομα.

Πηγή: newsbeast.gr