Μπορεί ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής να χαρακτηρίστηκε ως υπόδειγμα πολιτικού πολιτισμού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει στον δεύτερο. Μετά την καθαρή νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος προβαίνοντας ξεκάθαρα σε προσωπικές αιτιάσεις κατά του αντιπάλου του, με στόχο να κλείσει την «ψαλίδα» που τους χωρίζει και κυμαίνεται στις εννέα ποσοστιαίες μονάδες.

Αυτό φάνηκε ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν έθεσε ταυτοτικό ζήτημα για το μέλλον της κεντροαριστερής παράταξης. Μέχρι και τις 12 του μηνός το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου θα επιχειρεί να αναδεικνύει τις διαφορές που υπάρχουν με τον Νίκο Ανδρουλάκη, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ζητάει τώρα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ στην ΕΡΤ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του πως «δεν ξέρω πού να κατατάξω τον Ανδρουλάκη, γιατί δεν ξέρω τις θέσεις του», που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας με νόημα πως «δοξάζεται κρυπτόμενος».

Ανδρουλάκης: Διατηρεί χαμηλούς τόνους

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες σε χαμηλούς τόνους, εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο τον συμφέρει και θα συνεχίσει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα καθώς η επαρχία ήταν αυτή που του έδωσε και την πρωτιά.

Παράλληλα θα διατρανώνει με κάθε ευκαιρία το ατού του άφθαρτου προσώπου, σημειώνοντας πως «εγώ δεν έχω κοστίσει το ελληνικό κράτος ούτε ένα ευρώ και δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι στη ζωή μου» όπως τόνισε και σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega.

Πηγή: newsbeast.gr