Για μία ακόμα χρονιά η εταιρία υποδημάτων Boxer μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε τα τελευταία κομμάτια από ποιοτικά υποδήματα σε τιμές ευκαιρίας.

Για λίγες ακόμα ημέρες, έως και τις 10 Ιουλίου, θα λειτουργεί το εκπτωτικό Bazaar Outlet καλοκαιρινών υποδημάτων boxershoes, στο πρατήριο της εταιρείας Δ.Ι.ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε, στις Αχαρνές.

Το εντυπωσιακό πρατήριο της Boxer, που φιλοξενείται μόνιμα σε μεγάλο κλιματιζόμενο χώρο 400 τ.μ., διαθέτει ελεύθερες θέσεις στάθμευσης 2 στρεμμάτων ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προσεγγίσετε και να κάνετε τις αγορές σας.  

Επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο το Bazaar της boxershoes και βρίσκουμε εκπληκτικές τιμές στα καλοκαιρινά stock ενώ έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε και υποδήματα από άλλες collection. 

Θα βρείτε σίγουρα όμορφα, δερμάτινα, άριστης ποιότητας καλοκαιρινά υποδήματα, για τις καλοκαιρινές σας εξόδους και διακοπές, σε τιμές εκπληκτικές! Παράλληλα μπορείτε να βρείτε και τα εξαιρετικά δερμάτινα αξεσουάρ της Δ.Ι.ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε. στα boxerleathers που στεγάζονται στον ίδιο χώρο.

Οι ημέρες που απομένουν έως τις 10 Ιουλίου είναι λίγες και θα πρέπει να βιαστείτε.

Διεύθυνση: Λ. Καραμανλή 101 Αχαρνές. 

Ωράριο πρατηρίου: Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-9μμ και Σάββατο 9πμ-5μμ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102406101 και 2102406100.

Δωρεάν Parking

boxer-bazaar.gr/

Πηγή: newsbeast.gr